HELPEN BIJ DE VOLGENDE FASE VAN JE BEDRIJF

HOME

Waarom?
De “volgende fase” van je bedrijf kan van alles zijn. Misschien heb je de afgelopen tien jaar ongeveer hetzelfde gedaan. Zonder noemenswaardige vooruitgang of groei. En is dat nu bij jou wel een beetje klaar. Misschien ben je in een rol gegroeid of terechtgekomen die helemaal niet bij je past? Loopt het allemaal niet zo lekker en zit je een beetje vast in het op orde brengen van je interne processen? Maak je een heel mooi product, maar weet de klant je niet voldoende te waarderen en te vinden? Ben je het ondernemerschap beu of is er ruimte voor nog méér ondernemerschap? Dan ben je klaar voor de volgende fase. Vaak niet alleen van je bedrijf, maar ook van jezelf.

Strategie
De vervolgstappen voor de volgende fase vereisen een juiste strategie. Heb je die helder? Is die er überhaupt? Laat mij de juiste vragen stellen en als buitenstaander jou uitdagen. Zodat we samen tot de beste strategie komen. Zonder strategie is er domweg geen volgende fase, dan modderen we gewoon verder. Ook prima, maar dan heb je mij niet nodig.

Focus
Bij de juiste strategie hoort focus. Dit betekent keuzes maken. Kiezen betekent ook sommige dingen niet meer doen. Vaak is het belangrijker om helder te hebben wat we moeten laten dan wat we moeten doen. Je kunt niet overal goed in zijn. Kies je juiste sterke kanten, houd deze tegen je strategie en laat de rest los. Erg moeilijk, maar zeker niet onmogelijk.

Doel
Samen bepalen we het uiteindelijke doel. Het doel moet aansluiten bij het waarom. Het doel bepaal je uiteindelijk zelf, ik zal zorgen dat we samen het doel ook gaan halen. Met de juiste strategie. En met focus. Samen gaat het lukken!

HOME